Close

DOGMINDED

De leukste hondenschool en uitlaatservice van Veghel en omstreken

Neem direct contact op

Even voorstellen

 

Mijn naam is Laura van Dijk, geboren in 1988 en opgegroeid aan de Zeeuwse kust, op een boerderijtje met veel verschillende dieren.

Op mijn 21e ben ik verhuisd naar Breda en na aardig wat jaren horeca ben ik mijn passie na gaan jagen en ben ik de uitlaatservice gaan opstarten.

Na 3 jaar een succesvolle uitlaatservice in Breda te hebben gehad, ben ik verhuisd naar Veghel, en ook hier zal ik mijn passie verder gaan volgen, door middel van de uitlaatservice, de gedragstherapie en een hondenschool.

in 2014 heb ik de opleiding tot gedragstherapeut aan het Groenhorst College in Barneveld gevolgd en verschillende diploma’s behaald. Tevens ben ik een jaar Kynologisch Instructrice geweest op een hondenschool in regio Breda.

Eind april heb ik mijn 3e Instructeurs diploma gehaald aan de Canine Company, dit was een leuke en leerzame opleiding en is een mooie aanvulling van mijn kennis.

In de loop der jaren heb ik verschillende diploma’s behaald zoals ethologie hond, kynologisch instructeur 1 & 2 en Freestyle instructeur, Tevens wonen wij geregeld lezingen bij en volgen we cursussen.

Zelf ben ik in het bezit van 2 schatten van honden, zij zullendoor hun leeftijd en chronische rug problemen de uitlaatservice niet altijdvergezellen.

Wilt u ook een blije viervoeter?

Neem dan contact op met Dogminded en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem direct contact op